fbpx

Louis Mathisen

Daglig leder, partner og designer. Flink til å sette seg inn i problemstillinger og leverer alltid gode løsninger på alle flater. På fritiden snekrer han gjerne i sitt nye hus, og henger mest mulig med barna.

63 80 55 65  I  E-post

Petter Holterhuset

Salgssjef og partner Petter kan masse om messemateriell, profil og reklameartikler. Han har dialog med produsenter av det nyeste nye på GiveAways-fronten i inn og utland. Han er også lidenskapelig opptatt av musikk og går ikke av veien for en musikkquiz.

63 80 55 64 E-post
 Charlotte Bjørndalseter

Partner og designer med mange år foran mac-en. 
Hennes styrke er gode idéer og hun elsker å jobbe med visuell identitet, sosiale medier og innholdsproduksjon. Hun er også en dyktig fotograf. På privaten tar to dvergschnauzere mye av oppmerksomheten, men hun rekker også noen turer innom Sats.

63 80 55 66  I  E-post

 Anine Samuelsen

Anine er vår animatør og hun setter ting i bevegelse her hos oss. 
Anine er oppdatt av detaljer til fingerspissene og gjør idéer og storyboards om til overbevisende animasjoner. Anine er en sprudlende jente med sans for gaming og zumba.

63 80 55 68  I  E-post
Trude Langbråten

Erfaren og detaljeorientert designer som tar i små og store oppgaver med like stor entusiasme. Trude jobber målrettet og svært effektiv, og trives best når det koker med arbeidsoppgaver. Hjemme er det familien som står i fokus, og hun setter seg hårete mål på Birken.

63 80 55 67  I  E-post

Kari Anne Marstein

Kari Anne er vår go-to Googlespesialist. Hun kan løfte din bedrift opp og frem i annonsering på Google. Kari Anne har i over ti år jobbet med Google Ads. Ikke bare googler hun daglig, hun er også en dyktig kunstner. Kari Anne har kontrastfylte dager med kreativ kunst og Google.

63 80 55 60  I  E-post
Vår historie

Problemløsere

3 tiår med å hjelpe kunder har lært oss én ting: Kundene setter pris på problemløsere. Og det har vi vært siden de første telefonene ringte for tretti år siden.

I dag koser vi oss i Lillestrøm Syd. I  ærverdige Tærudgata  bor vi øverst i loftetasjen. Her har vi skapt  vår egen lille urbane jungel, hvor kreativiteten får syde og trivselsfaktoren er høy.

Lillestrøm togstasjon ligger 2 min. gange unna, ellers er det P-hus og parkeringsmuligheter rett utenfor.

Felles for oss er at faget er vår lidenskap, vi er genuint interressert i at våre kunder skal få den beste oppfølgingen. Uansett hvem du samarbeider med, møter du blide, dyktige medarbeidere som vet å strekke seg det lille ekstra. Vi løser de fleste oppgaver, noen ganger også oppgaver som ikke har med faget vårt å gjøre! Alt dette for at du skal få den beste servicen.

Kom gjerne innom for en kreativ prat!