Folka

Håvard Holen

+47 63 80 55 62 / haavard@designo.no

Britt Løhren

+47 63 80 55 63 / britt@designo.no

Rune Aarstad

+47 63 80 55 67 / rune@designo.no

Reklamemann og sjef. Er kjent for å fikse det umulige – på like lang tid som det mulige. Glad i jobben og i kundene. Liker nesten at ting går litt på tverke, for da kan han bruke sitt velutviklede talent for kreative løsninger. Kan mer enn det er fornuftig om papir og trykking. Det er sjelden du treffer noen med større nettverk enn Håvard. Han elsker ishockey – og da snakker vi om Lørenskog, hvor han selv har spilt – en gang i tiden.

Louis Mathisen

+47 63 80 55 65 / louis@designo.no

Art Director med hodet fylt med ideer. Å ha litt for mye å gjøre er en bra start på dagen for Louis. Litt for glad i fotball – og litt for mye i Barcelona. Når lønningen kommer er det; noe til skatt, litt til Louis og resten til Barcelona. Har snart sertifikat for microfly.

Økonomisjef med full oversikt, også når det koker, alt skal leveres samtidig og telefonene skriker seg hese. I fritiden leser hun gjerne krim. Men sover med lyset på når hun er alene og boka er klappet igjen. Derfor er det bra at mannen sjelden drar bort. Elsker hyttelivet – året rundt.

Petter Holterhuset / Frilans

+47 63 80 55 64 / petter@designo.no

Vi er heldige som har vår egen DJ – for få er proffere enn Petter her. På dagen har han mange spennende gjøremål. Ett av disse er å blant annet være frilans konsulent for Designo. Petter har lang fartstid i underholdnings-industrien med kompetanse fra produkt-lansering til kundekommunikasjon i detaljhandelen. I tillegg er han glødende opptatt av digital kommunikasjon og kunne stilt opp i PopQuiz når som helst …

Grafisk designer og faktisk grafisk ingeniør
- og en klippe med kundene. Den positive telefonstemmen får kundene til å føle seg hjemme på sekunder. Rune elsker store reklamejobber – og hater at LSK taper. Og hvis ikke Liverpool vinner i år, skal han selv trekke i den røde trøya, sier han. Elsker å fiske.

Morten R. Gray / Frilans

+47 900 44 899

 

Morten er tekstforfatter og idémaker. Han kan også skryte på seg tittelen forfatter, med bøker for både voksne og barn. Han underviser også på et par høgskoler i kreativitet og markeds-føring og er en bra sparringspartner og tekstmann for Designo på ymse oppdrag. På fritiden hører han mer enn gjerne på jazz, slår golfballer langt inn i skauen og trekker så stor fisk som mulig opp av havet.

Charlotte Weigård

+47 63 80 55 66

Grafisk designer og fotograf. Noen blir født med ski på beina og Charlotte ble født med pensel og tegneblokk. Design er livet for Charlotte, og de beste idéene dukker opp til alle døgnets tider. Charlotte bor i Lillestrøm og har hjertet i byen, hun elsker også barna sine Jonas og Benny som har fire bein og pels.

Noen av våre gode kunder

Triaden Lørenskog Storsenter

Wenaas Workwear

Platekompaniet

Bertel & Steen

Snekker'n Norge

Steen & Strøm Lillestrøm Torv

Skullerud Næringspark

Elflex

 

Kunnskapsbyen

Kirkens Bymisjon

Wok & Go

Tingstad

Krogsveen

Tekstil Service

Lillestrøm Delta

Lillestrøm Kulturpub

Veidekke

Barnevognhuset Rudo

Skedsmo kommune

Fine Design

Anders Opsahl Eiendom

Jekyll & Hyde

Klimt

 

 

DESIGNO REKLAME AS

- Reklamebyrået midt i Lillestrøm

 

Meld deg på nyhetsbrevet!

Ønsker du å motta nyheter og gode tilbud?
Meld deg på her!

Sender.....

Serveren har problemer med å sende...

Takk! - Du er nå påmeldt.

© 2013 Designo Reklame AS